Mesaje
Adauga anunt nou
SWISSCAPS ROMANIA SRL
SWISSCAPS ROMANIA SRL

SWISSCAPS ROMANIA SRL

  • Ultima oară activ: 16 apr. 2024, 08:49
  • Pe OLX din: 24 mai 2021
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
  • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

Cu o cifră de afaceri planificată de aproximativ 750 de milioane de euro în anul financiar curent, Grupul Aenova este una dintre companiile lider din industria farmaceutică și medicală la nivel mondial. Aenova a fost creată în 2008, ca fuziune a companiilor farmaceutice Dragopharm și Swiss Caps, formând nucleul grupului.
Produsele noastre îmbunătățesc sănătatea și bunăstarea a milioane de pacienți și a familiilor acestora din întreaga lume.
Clienții noștri ne încredințează responsabilitatea de a livra produse care salvează sau îmbunătățesc viața.
Portofoliul de servicii al grupului acoperă întregul lanț valoric pentru dezvoltarea și producerea tuturor principalelor forme de dozare și grupe de produse din domeniul medicamentelor și suplimentelor alimentare.
Standardele înalte de calitate ale Grupului Aenova, tehnologiile inovatoare și viziunea clară pentru viitor i-au permis să devină lider de piață europeană în domeniul B2B. Compania, care are sediul central în apropiere de München, operează 15 locații în zece țări din întreaga lume. Aproximativ 4.300 de angajați contribuie la succesul grupului.

Sector de activitate: Fabricația de produse farmaceutice

Mărimea companiei: 1.001-5.000 de angajați

Specializări:
Soft gelatin capsules, Vegetarian softgels, effervescent tablets, Solid dose tablets, hard capsules, Serialization & packaging, semi-solids, suppositories, liquids and syrups, Sterile liquids, vials & ampoules, Lyophilization, Cytotoxics, High Potency, Animal Health CMO, Beta-Lactam Antibiotics, Suppositiries, Liquids, Semi-solids und Solid dose tablets
 

Contact

  • Str. Carol I Nr. 20
  • 107175 Cornu Prahova
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon+40 244 306 700
  • Websitehttp://www.aenova-group.com

Descarca aplicatia pentru telefonul tau